O nama

Zverko_o_nama

Darko Vidić
Founder, Editor in Chief
Petrolhead

Vlada_o_nama

Vladimir Nikolić
Author
Production

Bilja_o_nama

Biljana Aranđelović
Creative Brainstormer
Photography/Camera

Dusan_o_nama

Dušan Dželebdžić
Photography/Camera

Nenad_o_nama

Nenad Nikolić
Photography/Camera

Zorana_o_nama

Zorana Radivojević
Social Media Manager
PetrolHead

Miroslav_o_nama

Miroslav Milovanović
Community Manager
Production Asistent

Darko (Zverko) je oduvek voleo automobile. Pravi je zaljubljenik. Životni san mu je da postane reli vozač. I na tome će i ostati. Nekako su mu domaće auto emisije uvek bile nekako dosadne i nezanimljive. Zato je došao na ideju da pokrene jedinstveni domaći Autoportal Carz.rs. Okupio je ekipu pravih zaljubljenika, kojima benzin teče venama.

Vladimir (Kapri) voli napredak, a on je pored IT-a vidljiv i u autoindustriji. Voli dizajn, a kola znaju da ga obore sa nogu. Samo slušajte kad sa bratom krene ozbiljno da filozofira na tu temu.

Biljana obožava automobile. Najviše voli da je drugi voze. Ne pali se na roze boje već voli pravu, mušku, crnu boju :) Obožava džipove, ali skrasila bi se pored nekog manjeg bmw-a

Dušan (DŽ) je ljubitelj gadgeta i svega ostalog što ima puno lampica i dugmića. Najsrećniji je kada automobil ima puno elektronike, tako da je u stanju da sedi satima u parkiranom Priusu. Živi od programiranja, a uživa u putovanjima.

Nenad (nenardo) voli svoje anegdote koje su mu automobili pružali. Motocikl budilnik ga vraćao iz sna o brzini i lepoti automobila. Najtužniji je kada neki auto postane isključivo prevozno sredstvo.

Zorana je dvadesetpetogodišnjakinja koja je sa 15 “naučila” da vozi, a i dalje nema dozvolu. Umesto mode na instagram kači fotke oldtimera i ljubomorno čuva svoja iskustva sa moto putovanja. Čeka lepo vreme da može da vozi karting. Radi kao community manager u marketinškoj&PR agenciji, i zna da kaže “kako dobar auto!” na 8 jezika. Za sebe kaže da je praktična i obična. Jarac.

Miroslav je verovatno jedan od retkih ljudi koji tvrdi da spora vožnja kola može biti vrlo nebezbedna. Kažu da je divljak za volanom, iako on to ne smatra za sebe, jer uvek vozi oko 80 km/h. Prvi auto mu je bio Fića (par puta čak išao u školu, glumio facu). Posle Fiće, Ford, Pežo i Fiat kao i niz drugih tuđih automobila. Pređena kilometraža, skromnih 550k-600k kilometara.

Carz.rs je domaći projekat pokrenut od strane iskrenih zaljubljenika u četvorotočkaše. Carz predstavlja jedinstveni autoportal u Srbiji. Na njemu možete čitati i gledati jedinstvene, zanimljive i duhovite auto testove na kakve do sada niste navikli. Ako ste potpuno smoreni dosadašnjim testiranjem automobila, by you know who, onda je ovo pravo mesto za vas. Pored toga, možete pratiti sve važne vesti iz auto sveta. I to nije sve! Možete čak i zahtevati test o bilo kom auto o kojem želite da čitate, a mi ćemo uraditi sve što je u našoj moći da tu želju i ispunimo.

Budite uz nas, nastavite sa sjajnom podrškom, a mi ćemo se truditi da budemo što bolji i kvalitetniji.

Vaš Carz.rs tim