112836-Toyota Prius

Nova Toyota Prius odložena za 2016. godinu

Sezona velikih sajmova gde proizvođači predstavljaju najznačajnije novitete je tek pred nama, ali referentna tačka u svetu automobila sa hibridnim pogonom, Toyota Prius malo će se strpeti kada je reč o nasledniku.

Dok iz Toyote dolaze informacije o odlaganjjuCanada Goose Langford Parka nove generacije Priusa za 6 meseci, što znači da se predstavljanje očekuje tokom 2016. godine, velike firme čine sve kako bi postali ravnopravni takmaci u ovom segmentu.

112836-Toyota Prius

 

Prema broju prodatih primeraka, ali i dugovečnosti na tržištu Toyota Prius je svakako kralj među automobilima namenski pravljenim oko hibridnog pogona. Ovakvo rešenjeParajumpers New Adirondack pruža prostor za postizanje najveće moguće efikasnosti s obzirom da se automobil bukvalno gradi oko hibridnog pogonskog sklopa koji uključuje baterije, elektromotore i motor sa unutrašnjim sagorevanjem.

U želji da Toyoti otme deo tržišnog kolača i Hyundai ne preteranoCanada Goose Lodge Down Hoody tajno razvija liniju automobila sa hibridnim pogonom. Ovaj proizvođač procenjuje da bi razvoj mogaoParajumpers New Alaska Jacket da bude gotov do 2016. godine, a već je bilo reči i o tome da Ford ima vlastiti projekat novog hibridnog vozila.

Izvor – AutoBlog