FB photo 1

CarZ Talk Episode 8

Sa malim zakašnjenjem puštamo u etar novu epizodu CarZ Talk emisije jer smo bili jako zauzeti oko snimanja i završetka novog Carz Testa za Toyotu Prius Hybrid  (obavezno pogledajte i pročitajte). Po prvi put smo uključili javnost u snimanje Carz Talka.

Tokom prošle nedelje naši fanovi su imali mogućnost da na fejsu i tviteru preko oficijelnog hashtag-a #CarZtalk postavljaju svoja pitanja o bilo čemu ili pričaju svoje priče i tako se nađu u emisiji. Nije bilo puno vas koji su se uključili, ali imali smo par dobrih. Zato i nastavljamo ovu akciju pa vas pozivamo da se aktivno uključite (ovde u komentarima, na našoj fejs stranici ili na tviteru, a uvek preko #CarZtalk) u našu emisiju.

Ovog puta su ćaskali samo Zverko i Kapri jer naravno Gaspar ponovo nije bio tu. Jurio je vozove. Ova dvojica su pričali o Golf 2 sa ABS-om i tempomatom, Lambo Aventadoru na plin, testiranju Smarta od strane Zverka, strahu auto dilera od davanja kola na test, kako je Toyota pala na Zverkov šarm, ko je sledeći auto diler koji će dati skupoceni auto na test  i naravno o saradnji između Carz ekipe i Alvirovića (o.O). Saznajte i zašto je zverkov tata dao najbolji mogući kompliment Carz ekipi i našim testovima. Puno  dobrog smeha i pozitive. Poslušajte

CarZ Talk Episode 8 by Carzrs on Mixcloud